2 bier restaurants gevonden in "voorthuizen"

Original Pizza Company

(93)

Americaanse pizza, Shoarma, Spareribs

Min. € 10,00

30-45 min

GRATIS!

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

Ribs Company Putten

(34)

Burgers, Kip, Spareribs

Min. € 10,00

30-45 min

GRATIS!

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Elk merk bier en fris bezorgd in Voorthuizen

Eteneneten.nl heet niet voor niets zo: eten bestellen en bezorgen in onder andere Voorthuizen is onze corebusiness. Maar wist je dat we ook bier en frisdrank bezorgen in Voorthuizen? Ieder merk bier en elke soort frisdrank haal je nu eenvoudig in huis zonder boodschappen te hoeven doen. Vanaf nu bestel je niet alleen je lievelingssnack via eteneneten.nl, maar laat je er meteen je pilsje en je blikje cola bij bezorgen. Overal in Voorthuizen en omgeving zijn restaurants en horecagelegenheden te vinden die zich bij ons concept hebben aangesloten. Zo zit je ook in Voorthuizen gebakken als het gaat om bezorgmaaltijden en de drank van je keuze. En het enige dat jij daarvoor hoeft te doen is contact maken met internet en je postcode invoeren. Bier besteld, betaald en bezorgd met slechts een paar klikken van je muis. Cheers!

Elk merk bier en fris bestellen in Voorthuizen

Voorthuizen is een van de pareltjes van de Gelderse vallei. Natuurschoon, zeldzame vogels, dieren en planten vind je volop in Voorthuizen. Het is dan ook geen wonder dat Voorthuizen erg in trek is bij dagjesmensen en kampeergasten. En die hebben niet altijd zin en tijd om neer te strijken in een van de vele horecagelegenheden die Voorthuizen telt. Vandaar dat eteneneten.nl ervoor zorgt dat het mogelijk is om eten en drinken te bestellen en te laten bezorgen in Voorthuizen en de directe omgeving. Ben je thuis, op de camping of bij vrienden op bezoek? Dan laat je je pilsje en je favoriete frisdrank bezorgen waar jij dat wilt. Geen rijen bij de kassa in de supermarkt, geen parkeerproblemen en geen gesleep met flessen. Je bestelt via eteneneten.nl en even later kun je genieten van zo’n heerlijk koel pilsje of colaatje. Wil je iets te eten erbij? Geen nood! Allerhande snacks en bezorgmaaltijden laat je simpelweg tegelijk met je drankjes bezorgen. Zo bouw je op elke plek je eigen feestje, ook in Voorthuizen!

Elk merk bier en fris bestel je zo bij eteneneten.nl

Werken, de kinderen ophalen, vergaderen, sporten, je leven is druk. Te druk soms om zelf te zorgen voor boodschappen. Op die dagen biedt eteneneten.nl uitkomst: via onze website bestel je gemakkelijk en snel iedere bezorgmaaltijd en elk soort bier en frisdrank. De zaken die bij ons zijn aangesloten, zijn ingedeeld per postcodegebied. Ze zitten dus altijd bij jou in de buurt! Bestel je pizza, shoarma of sushi samen met je lievelingsmerk bier of frisdrank en in minder dan een uur staat de bezorger met je bestelling voor de deur. Je smartphone, tablet of laptop is het enige dat je nodig hebt. Vervolgens maken we op basis van je postcode een selectie uit de restaurants, snackbars en andere horecazaken die bij jou in de buurt gevestigd zijn. Bier, fris en eten heb je zó geregeld met eteneneten.nl. Laat het smaken!

Elk merk bier en fris betaal je snel en veilig

Kwaliteit, snelheid en service, dat is eteneneten.nl. Niet alleen voor wat betreft het eten en drinken staan deze drie begrippen hoog in ons vaandel, ook voor wat betreft betalen. De betaalmogelijkheden die we bieden zijn veilig en gemakkelijk: je kunt kiezen voor afrekenen met je creditcard, middels PayPal of met je bankrekening via Ideal. En kies je toch liever voor contante betaling? Dat is geen enkel probleem. Jij bent degen die betaalt, dus jij bepaalt!

Elk merk bier en fris overal even snel bezorgd

De bezorgservice die eteneneten.nl aanbiedt, is gebaseerd op het postcodesysteem. Die slimme methode zorgt ervoor dat je alleen die restaurants en bezorgpartners te zien krijgt die ook daadwerkelijk in jouw omgeving zitten. Daardoor hoef je nooit langer dan een half uur tot een uur te wachten op je bestelling. Waar je ook bent in Voorthuizen, je wacht nooit langer dan afgesproken op je biertje en je blikje fris!