3 turks restaurants gevonden in "putten"

Avanti 2

Turks

Min. € 7,50

30-45 min

€ 1,50

Betaalwijze iDeal en Contant

Fenix Ermelo

(30)

Kip, Pizza, Turks

Min. € 12,50

30-40 min

€ 2,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

Ancora

Shoarma

Min. € 6,00

30-45 min

€ 1,50

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Turkse pizza besteld en bezorgd in Putten

Turks of Italiaans eten bestellen in Putten? Wacht dacht je van allebei? Turkse pizza! Heerlijk exotisch en verrassend anders, dat is lahmacun, ofwel Turkse pizza. Bij eteneneten.nl heeft zich een groot aantal Turkse en Mediterrane restaurants in Putten en omgeving aangesloten, zodat je altijd binnen een uur verzekerd bent van het lekkerste eten bij jou thuis gebracht. Vanaf nu bestel je daarom in Putten Turkse pizza en allerlei andere Mediterrane heerlijkheden snel en gemakkelijk. Het enige dat wij van je nodig hebben, is je postcode en je ziet razendsnel welke Turkse, Griekse en andere Mediterrane specialiteiten bezorgd kunnen worden bij jou thuis of op je werk. Gewoon een keer proberen dus!

Lahmacun of Turkse pizza laten bezorgen in Putten

De mediterrane keuken heeft heel Europa en dus ook Nederland in een razend tempo veroverd. En dat is geen wonder, want wat deze keuken te bieden heeft, is niet niks. In Putten is dat inmiddels al lang bekend, net zoals het bekend is dat men in Putten niet vies is van lekker eten. Behalve als ideaal dorp om te wonen en te werken, is Putten ook ideaal als je van eten en drinken houdt. Zit je thuis op de bank en wil je een Turkse pizza of een broodje kebab bestellen? Dat is zo geregeld. Ben je weer aan het overwerken en hebben jij en je collega’s trek in een snelle hap? Ook dat kan bij eteneneten.nl verzorgd worden. Een Turkse pizza, met pikante kruiden, gehakt en die ongeëvenaarde Turkse bodem, een kruidige pizza wrap of een andere culinaire verrassing uit de mediterrane keuken wordt snel en vers bereid bij jou bezorgd.

Turkse pizza bestellen en betalen

Waar je ook voor kiest, een Turkse pizza of een frikandel speciaal, je bezorgmaaltijd afrekenen kan gelijk bij je bestelling. Je kunt kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden: creditcard, PayPal of Ideal. Dat is een stuk veiliger voor jou en voor de pizza bezorger. Wil je toch liever contant betalen? Daar maken wij vanzelfsprekend geen enkel probleem van. En de bezorger een fooi geven dat mag natuurlijk altijd…

Turkse pizza bezorgd aan huis, op je werk of bij vrienden

Voor onze bezorgers maakt het niet uit waar vandaan je je bestelling plaatst. Je lahmacun, Griekse gyros en Hollandse snacks worden binnen het uur bij je bezorgd. Eteneneten.nl dat is snel eten bestellen, betalen en laten bezorgen. We wensen je alvast smakelijk eten!