3 shoarma restaurants gevonden in "putten"

Ancora

Shoarma

Min. € 6,00

30-45 min

€ 1,50

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

Avanti 2

Turks

Min. € 7,50

30-45 min

€ 1,50

Betaalwijze iDeal en Contant

Fenix Ermelo

(30)

Kip, Pizza, Turks

Min. € 12,50

30-40 min

€ 2,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Broodje shoarma bestellen in Putten

Wat doe je als je trek hebt in shoarma en je bevindt je in Putten? Dan kijk je op eteneneten.nl en voor je het weet wordt er bij jou een shoarmaschotel bezorgd waar je je vingers bij aflikt. De Grieken, Turken en Egyptenaren noemen het achtereenvolgens gyros, döner kebab en shoarma, maar in principe komt het op hetzelfde neer: langzaam op een spies gegrild vlees. Ook in Putten is het bekend dat zo’n pitabroodje met gekruid shoarmavlees het lekkerst smaakt met knoflooksaus en ijsbergsla. Vandaar dat een aantal Marokkaanse restaurants, shoarmazaken en eethuizen in en rond Putten zich bij ons aangesloten hebben. Shoarma, kebab of een van de andere Oosterse specialiteiten bestel je door je postcode in te tikken op onze website. Even later weet je waar je je bestelling kunt plaatsen, want je krijgt van ons bezorgers van shoarma, kebab of gyros netjes op een presenteerblaadje voorgeschoteld. Wil je er frietjes of een drankje bij? Ook dat bestel je gewoon bij eteneneten.nl!

Shoarma en gyros laten bezorgen in Putten

Putten staat bekend als idyllisch Gelders dorp waar het goed toeven is, zowel voor bewoners als voor toeristen. Levendig, toegankelijk en groen, dat is Putten. Maar Putten is ook een oase voor iedereen die een vorkje wil prikken. Uit eten kun je in Putten naar hartenlust, maar je hebt niet altijd zin en tijd om de deur uit te gaan. Ook dan zit je in Putten prima. Je kijkt op eteneneten.nl en bestelt waar je maar zin in hebt. Wil je een pitabroodje met shoarma of een complete grillschotel met friet, groente en diverse sauzen? Dan hebben we zo voor je geregeld, ook in Putten. Shoarma, kebab of gyros met alles erop en eraan bestel je door je postcode in te tikken en je keuze te maken. We wensen je alvast smakelijk eten!

Shoarma besteld

De grillrooms, shoarma- en kebabzaken die zich op eteneneten.nl verzameld hebben, beschikken allemaal over hun eigen specialiteiten die met zorg bereid en uitgeleverd worden. Het aanbod is groot en de kwaliteit is hoog; je stelt je eigen favoriete shoarmaschotel samen zoals jij dat wilt. Met ieder bijgerecht en elke saus die je wenst. Wil je met vrienden genieten van een eenvoudig pitabroodje met shoarma en knoflooksaus? Of ga je met je gezin voor zo’n uitgebreide Turkse of Marokkaanse grillschotel met friet, verse groente en fris fruit? Dat is geen probleem, want bij eteneneten.nl helpen we je met het maken van een keuze doordat we de zoekcriteria aanpassen aan jouw wensen. Je vult je postcode in, klikt op de grillroom of shoarmazaak van je keuze en dan hoef je alleen nog maar even te wachten. Speuren naar zoekgeraakte menukaarten is verleden tijd en ook contant geld is niet meer echt nodig. Je bestelt en betaalt in een keer, gewoon online.

Betalen voor je shoarmaschotel

Betalen voor je bestelde shoarmaschotel doe je in een handeling samen met de bestelling. Gemakkelijk voor jou en veilig voor de bezorger van de shoarmazaak. Je bepaalt zelf of je daarbij gebruik maakt van creditcard, PayPal of Ideal. Vlug, veilig en vertrouwd.

Bezorgtijd van shoarma of grillschotel

De bezorgtijd is niet afhankelijk van waar jij bent in Putten. Je shoarma, kebab- of andere grillspecialiteit wordt op elk adres binnen een uur bezorgd.