3 pizza restaurants gevonden in "putten"

Avanti 2

Turks

Min. € 7,50

30-45 min

€ 1,50

Betaalwijze iDeal en Contant

Fenix Ermelo

(30)

Kip, Pizza, Turks

Min. € 12,50

30-40 min

€ 2,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

Ancora

Shoarma

Min. € 6,00

30-45 min

€ 1,50

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Pizza laten bezorgen in Putten

Je hebt trek in een knapperige pizza margarita of een Italiaanse tonijnsalade en je bent ergens in het Gelderse Putten? Dan hoef je niet langer te zoeken, want bij eteneneten.nl ben je op de goede plek. Bij ons hebben zich een groot aantal Italiaanse restaurants en pizzeria’s in Putten en omgeving aangesloten. Daardoor bestel je iedere pizza en elk pastagerecht ook in Putten snel en eenvoudig: je vult je postcode in op eteneneten.nl en je ziet in enkele seconden alle pizzabezorgers bij jou in de buurt verschijnen.

Putten en pizza bestellen

Een lieflijk dorp in Gelderland, dat is Putten. Maar Putten is ook een waar walhalla als het aankomt op het bestellen en bezorgen van eten. Behalve een mooi dorp om te wonen en te werken, is Putten namelijk ook voorzien van een flink aantal Italiaanse en Mediterrane restaurants en pizzeria’s. Je wilt er niet zelf op uit om te gaan eten of je hebt zoveel werk dat je de deur niet uit kunt? Geen probleem: bij eteneneten.nl bestel je je lievelingspizza of een zalig pastagerecht met verse salade in een handomdraai. Of liever: met een muisklik! Voer je postcode in, druk op enter en voor je er erg in hebt, ben jij zo overheerlijke, verse Italiaanse specialiteit aan het verorberen.

Pizza en pasta bestellen

Een groot aantal Mediterrane en Italiaanse restaurants hebben zich bij eteneneten.nl aangesloten, zodat je meteen de pizza of de pasta kunt bestellen die jij wilt. Lang zoeken is er niet bij en een dichte deur tref je bij ons niet aan. Jij bepaalt wat je wilt eten en wij hebben de voorselectie alvast voor je uitgevoerd. Op basis van je postcode presenteren we je de pizzeria’s, Italiaanse restaurants en bezorgers van Mediterrane gerechten in jouw buurt. Heb je toegang tot internet, dan heb je bij eteneneten.nl toegang tot iedere bezorgmaaltijd die je wilt: van een pizza taco tot een overheerlijke portie smeuïge lasagne, je zegt het maar. De deur hoef je niet meer uit en je bespaart je een heleboel zoekwerk op onduidelijke menukaarten. Je bestelt en betaalt je eten gewoon direct online. Snel, simpel en veilig. Buon appetito!

Betalen voor je pizza

Je pizza bestellen en betalen kan in een keer online. Zo voorkom je zoektochten naar wisselgeld en hoeft de pizzakoerier niet met contant geld over straat. Dat is een stuk betaalgemak voor jou en een gerust gevoel voor de bezorger. Jij bepaalt hoe je betaalt: met je creditcard, via PayPal of Ideal. Simpel en veilig.

Pizza of pasta bestellen voor thuis of op je werk

Voor de bezorgtijd maakt het niet uit vanaf welk adres in Putten je je maaltijd bestelt: je pizza, pasta of staat in minder dan een uur dampend voor je op tafel. Daar staat eteneneten.nl garant voor!