2 bier restaurants gevonden in "putten"

Fenix Ermelo

(30)

Kip, Pizza, Turks

Min. € 12,50

30-40 min

€ 2,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

Ancora

Shoarma

Min. € 6,00

30-45 min

€ 1,50

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Bier bestellen in Putten

Ben je in Putten? Heb je honger en dorst? Dan weet je dat je je lievelingsgerecht zonder problemen snel kunt bestellen. Maar wist je dat je ook via onze site je dorst kunt lessen? Zo’n lekker koel biertje bij je frietjes en je hamburger gaat er toch altijd wel in, of niet soms? Eteneneten.nl bezorgt jouw favoriete bier ook in Putten! Voor een normaal merkbiertje of een speciale variant heb je bij ons niet meer nodig dan je postcode. Voor de bezorging in Putten en omgeving zorgt de bij ons aangesloten eetgelegenheid, bijvoorbeeld die waar jij je bezorgmaaltijd besteld hebt. Of je nu zin hebt in een koel witbier of een pittig trappistenbiertje, wij bezorgen in elke wijk van Putten en daarbuiten. Tik je postcode in op eteneneten.nl en even later zie je op je beeldscherm welke horecagelegenheden naast bezorgmaaltijden ook bier en andere dranken meeleveren. De keuze in aan jou!

Bier bestellen in Putten

Putten is een lieflijk Gelders dorp met tal van toeristische en ondernemers activiteiten. Maar Putten is ook een aantrekkelijk dorp als het gaat om lekker eten en drinken. Putten heeft jou als bewoner, gast en als werknemer veel te bieden op het gebied van restaurants en cafés. Maar ook als je geen zin of tijd hebt om het dorp in te gaan om een pintje te pakken, hoeft dat in Putten geen belemmering te zijn. Je bestelt gewoon vanuit je luie stoel waar je zin in hebt! Niet alleen iedere bezorgmaaltijd maar ook bier en allerlei andere dranken krijg je via eteneneten.nl tot aan je voordeur gebracht. Is dat service of is dat service? Jij bepaalt waar je zin in hebt en met je postcode doe je de rest. Tik hem in op onze website en je krijgt prompt een complete lijst met adressen van restaurants en snackbars die niet alleen de lekkerste gerechten maar ook het bier van jouw keuze bezorgen in heel Putten en daarbuiten!

Bier bezorgen

Voor een pilsje kun je naar de kroeg, maar bier drinken is al lang niet meer voorbehouden aan kroegtijgers. Het goudgele brouwsel tref je tegenwoordig aan in allerlei verschillende smaken. Van licht witbier tot exotisch Caribisch bier en zwaardere bokbiertjes, het aanbod aan speciale bieren is buitengewoon groot. Maar ook als je niet van bier houdt, kun je bij eteneneten.nl jouw favoriete drankje bestellen. Wil je thuis of bij familie en vrienden genieten van bier of een andere verfrissing? Ook voor niet-alcoholische dranken heeft eteneneten.nl het nodige te bieden. Heb je een pittige Thaise maaltijd besteld of gewoon een cheeseburger? Wat je daar ook bij wilt drinken, bij ons heb je dat in een handomdraai besteld. De keuze hebben we alvast heel gemakkelijk voor je gemaakt. Je vult je postcode in op de website en de rest wijst zich vanzelf. Met een paar klikken van je muis is je bestelling geplaatst en kun je je verheugen op je lievelingsgerecht met daarbij een koel glaasje bier of een ander drankje. Bestellen en afrekenen doe je ook digitaal met je tablet, smartphone of laptop. Dat betekent niet alleen bestelgemak, maar ook betaalgemak. Snel, eenvoudig en bovenal: veilig!

Je bier bestelling afrekenen

Om je bestelling te betalen heb je geen contant geld nodig, want je bestelt en betaalt bij eteneneten.nl eenvoudig en veilig online. Zo wordt het laten bezorgen van bier, fris of een andere drank wel super simpel. Daarnaast waarborgen we op die manier niet alleen de veiligheid van jou als klant, maar zeker ook van de koerier die je maaltijd en je drankjes komt brengen. De betaalmogelijkheden zijn divers, de keuze voor creditcard, PayPal of Ideal is aan jou!

Bier bestellen op een ander adres?

Het maakt voor de bezorging niet uit waar jij je bevindt in Putten. Je eten en je bier wordt overal in Putten en omgeving binnen een uurtje bij je aangeboden. Proost!