6 pizza restaurants gevonden in "nijkerk"

Original Pizza Company

(72)

Americaanse pizza, Shoarma, Spareribs

Min. € 10,00

30-45 min

GRATIS!

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

Dalida

(4)

Shoarma

Min. € 10,00

30-45 min

€ 2,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

(113)

Pizza, Shoarma, Turks

30-45 min

GRATIS!

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

Avanti 2

Turks

Min. € 7,50

30-45 min

€ 1,50

Betaalwijze iDeal en Contant

Anatolia

ACTIE: Gratis Turkse Pizza

Pizza

Min. € 20,00

30-45 min

€ 2,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

Ancora

Shoarma

Min. € 6,00

30-45 min

€ 1,50

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Pizza, pasta en lasagne bezorgd in Nijkerk

Italiaans eten bestellen in Nijkerk is vanaf nu mogelijk via eteneneten.nl. Pizza, pasta, lasagne en alle andere Italiaanse specialiteiten thuis, op je werk of elders in Nijkerk laten bezorgen, gaat heel gemakkelijk. Je postcode is voldoende om toegang te krijgen tot de bij eteneneten.nl aangesloten pizzeria’s, Italiaanse restaurants en eethuizen. Zo weet je gelijk welke Italiaan jou in Nijkerk en omgeving die lekker knapperige pizza quatro stagioni of die verse Italiaanse tonijnsalade kan bezorgen. Laat je auto maar staan, want de deur hoef je niet meer uit voor je pizza en pasta. Eteneneten.nl bezorgt je samen met de aangesloten partners een Italiaanse maaltijd en als je dat wilt ook nog het drankje van je keuze. Snel, vers en compleet, dat is eteneneten.nl!

Bestel nu je pizza en pasta in Nijkerk met eteneneten.nl

Nijkerk ziet zichzelf als robuuste stad die strategisch ingeklemd ligt tussen de randstad en de Veluwe. Dat betekent dat Nijkerk voor de stadsmens net zo aantrekkelijk is als voor de natuurliefhebber. Nijkerk heeft alles in huis voor de wandelaar en de fietser, maar ook voor de bioscoop- en theaterbezoeker. En Nijkerk is voor de lekkerbek een waar paradijs. Je kunt je te goed doen aan allerlei Italiaanse gerechten zoals pizza, spaghetti, ravioli en lasagne zonder dat je zelf uren in de keuken hoeft te staan. Sterker nog: je hoeft in Nijkerk je pizza niet eens zelf te gaan halen! Italiaanse deegwaren en superverse salades worden namelijk tot aan je voordeur gebracht nadat je ze online besteld hebt. Het enige dat je nodig hebt is je postcode en je smartphone of tablet, want met een druk op de knop heb je je Italiaanse bezorgmaaltijd besteld en betaald. Smakelijk eten alvast!

Pizza pepperoni en pasta bestellen doe je zo

Eteneneten.nl werkt samen met een flink aantal Italiaanse restaurants en pizzeria’s bij jou in de buurt, waar je je ook bevindt. Dat voorkomt lang zoeken en vergelijken, want op onze site bepaalt je postcode welke bezorgers van pizza, pasta en andere Italiaanse lekkernijen het dichtst bij jou in de omgeving zijn gevestigd. Eteneneten.nl heeft op die manier je besteltijd aardig ingekort, waardoor er meer tijd overblijft om te genieten van een ovenverse pizza pepperoni of ieder gerecht dat je laat bezorgen. En wist je dat je via onze site meteen frisdrank en bier voor bij je eten kunt bestellen? Dat is wel zo gemakkelijk!

Pizza en pasta afrekenen doe je zo

Niet alleen het bestellen van je pizza doe je online, het betalen gaat in één moeite door. Contant betalen mag, maar digitaal afrekenen via Ideal, PayPal of met je creditcard is wel zo eenvoudig en niet te vergeten veilig voor de pizzakoerier.

Italiaanse gerechten snel bezorgd

De Italiaanse restaurants en pizzeria’s die we voor je geselecteerd hebben, bezorgen de pizza’s en pasta’s op ieder adres in Nijkerk en omgeving binnen een uur. Het maakt voor de bezorgtijd geen verschil vanaf welke locatie in Nijkerk je je bestelling plaatst. Op je werk, thuis op de bank of bij vrienden, pizza pronto bezorgd, daarvoor staat eteneneten.nl garant voor!