4 bier restaurants gevonden in "nijkerk"

Original Pizza Company

(72)

Americaanse pizza, Shoarma, Spareribs

Min. € 10,00

30-45 min

GRATIS!

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

Ribs Company Putten

(18)

Burgers, Kip, Spareribs

Min. € 10,00

30-45 min

GRATIS!

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

Dalida

(4)

Shoarma

Min. € 10,00

30-45 min

€ 2,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

Ancora

Shoarma

Min. € 6,00

30-45 min

€ 1,50

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Bier, frisfrank en snacks bestellen in Nijkerk

Honger en dorst hoef je in Nijkerk echt niet te lijden! Snacks, bezorgmaaltijden en zelfs frisdrank en bier bestel je zonder veel moeite ook in Nijkerk gewoon online. Een koud biertje voor tijdens je voetbalavondje of bij je spare ribs gaat er altijd in. Nijkerk staat bekend als een ‘robuuste’ gemeente en daar hoort een ‘robuust’ glas bier bij. En daar hoef je in Nijkerk niet meer zelf voor naar de supermarkt want via eteneneten.nl laat je niet alleen een pizza bezorgen, maar ook een pilsje of een blikje cola. De enige vereiste is dat je een internetaansluiting hebt en bij ons je postcode intikt. De rest is appeltje, eitje! Luttele seconden later zie je waar je jou snacks en bier kunt bestellen. De snackbars en andere eetgelegenheden die eteneneten.nl voor je op een rij heeft gezet, bezorgen in Nijkerk en de directe omgeving het eten en drinken waar jij zin in hebt. Voor elk wat wils dus!

Fris, bier en meer bestellen in Nijkerk en daarbuiten

Nijkerk heeft het beste van twee werelden: de stad en het platteland. In Nijkerk kan de rustzoeker net zo goed terecht als de feestganger. Maar Nijkerk is ook een goede plek om te wonen en te werken. En als je na al dat werken het niet meer redt om nog te koken dan biedt Nijkerk voldoende bezorgrestaurants die je lievelingskostje thuis bezorgen. Compleet met bier en fris, precies zoals jij het lekker vindt. Eteneneten.nl heeft de beste adresjes voor je verzameld; je voert je postcode in en ziet precies waar jij moet zijn voor bijvoorbeeld een Chinese rijsttafel of een portie sushi. Bovendien kun je er drank naar keuze meteen bij laten bezorgen. Zo eenvoudig, zo snel en zo smakelijk!

Fris, bier en snacks bezorgen

Een pilsje drink je het liefste in de kroeg, dat is duidelijk. Maar er kunnen zich gelegenheden voordoen dat je thuis of bij vrienden wilt genieten van een lekker glas blond schuimend bier. Bespaar je de gang naar de supermarkt of de snackbar en bestel je favoriete merk bier gewoon bij een van de horecagelegenheden die bij ons zijn aangesloten. Van witbier tot bokbier en alles wat er tussenin zit, je hebt het zo in huis dankzij eteneneten.nl. Ons systeem selecteert op basis van je postcode waar jij je bierbestelling kunt plaatsen. En drink je liever geen bier? Ook voor allerlei soorten frisdrank ben je bij ons aan het goede adres. Dus niet meer zoeken naar een parkeerplek en ook niet meer sjouwen met kratten en flessen; je bestelt wat je nodig hebt en het staat een half uurtje later voor je neus. Snel, simpel en bovenal: lekker!

Fris en bier betalen bij eteneneten.nl

We houden de dingen graag simpel en comfortabel, vandaar dat we je diverse betaalmogelijkheden bieden bij eteneneten.nl. Via PayPal, Ideal of creditcard kun je digitaal veilig en vlug betalen. Contant betalen hoeft dus niet, maar het mag best als jouw voorkeur daar naar uitgaat. Jij betaalt, dus jij bepaalt, dat is ons motto!

Fris en bier bezorgd op elk adres

Aangezien we het slimme postcodebeleid hanteren, kun je een keuze maken uit de horecagelegenheden die het dichtst bij jou in Nijkerk en omgeving gevestigd zijn. Voor de bezorgtijd maakt het daarom niets uit waar je je bier en je hamburger of pizza bezorgd wilt hebben. Op elk adres ontvang je je bestelling in 30 tot 60 minuten, daar mag je van uitgaan.