3 turks restaurants gevonden in "harderwijk"
(93)

Americaanse pizza, Shoarma, Spareribs

Min. € 10,00

30-45 min

GRATIS!

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

Fenix Ermelo

(30)

Kip, Pizza, Turks

Min. € 12,50

30-40 min

€ 2,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

Cafetaria

Min. € 7,50

30-45 min

€ 2,50

Betaalwijze iDeal en Contant


In Harderwijk Turkse pizza bestellen

Turkse pizza combineert het beste van de Italiaanse en de Turkse keuken. En zo’n pikante Turkse pizza laat je in Harderwijk simpelweg thuis bezorgen. Hoe bestel je precies een Turkse pizza als je in Harderwijk bent? Door bij eteneneten.nl je postcode in te tikken en te kijken welke mediterrane restaurants, Turkse grillrooms en eethuizen in Harderwijk en daarbuiten bij jou in de buurt Turkse pizza bezorgen aan huis, op je werkplek of bij vrienden. De deur hoef je nu niet meer uit om een Turkse pizza of een van die andere wereldgerechten thuis bezorgd te krijgen in Harderwijk!

In Harderwijk bestel je Turkse pizza via eteneneten.nl

Turkse pizza heet eigenlijk lahmacun en smaakt ook culinair Harderwijk erg goed. Harderwijk is namelijk behalve een stad die rijk is aan cultuur en geschiedenis, ook een stad waar liefhebbers van goed eten terecht kunnen. En als je geen tijd hebt om zelf Turkse pizza te maken, bestel je er gewoon een via eteneneten.nl en zit je binnen de kortste keren te smullen van een echte ‘lahmacun’. De kenmerkende Turkse deeg belegd met ui, tomaat en gekruid gehakt smaakt heerlijk met een frisse salade en vers fruit. Maar ook de andere varianten, bijvoorbeeld de pizza wrap, bezorgen de bij eteneneten.nl aangesloten restaurants en pizzeria’s bij jou op de stoep. Postcode intikken, restaurant kiezen en bestellen. Organiseer je voetbal- of je filmavondje maar alvast en bestel er je favoriete maaltijd bij. Simpel, toch?

En Turkse pizza zo bezorgd

Op onze website vind je de beste Turkse, Spaanse, Griekse en andere mediterrane restaurants verzameld per postcodegebied. Alle mediterrane lekkernijen waar wij Nederlanders zo dol op zijn, zoals Turkse pizza, Griekse gyros, shoarma en andere exotische specialiteiten bij jou in de buurt en snel bij je bezorgd. Ben je thuis op de bank, op je werk of aan het feesten me je vrienden? Turkse pizza’s, lahmacun, pizza wraps en andere gerechten waar je je vingers bij aflikt, kun je hier bestellen, betalen en laten bezorgen. Binnen jouw postcode bepaal jij je restaurant of grillroom en de rest is een fluitje van een cent. Wil je er een blikje fris of bier bij bestellen? Dat gaat in één moeite door.

Turkse pizza afrekenen zoals jij wilt

Afrekenen van Turkse pizza, lahmacun en alle andere bezorggerechten kun je zoals jij wilt. Digitaal met je creditcard, PayPal of Ideal of toch contant bij de bezorger aan de deur. We geven je de keus omdat we houden van gemak. Bestelgemak, betaalgemak en bezorggemak. Eet smakelijk!

Turkse pizza op elk adres snel bezorgd

Het bezorgadres in Harderwijk is niet van invloed op de bezorgtijd. Ben je thuis, op je werk of bij vrienden en wil je snel een Turkse pizza bestellen? Dan heb je die in 30 tot 60 minuten vers en warm bezorgd. Je postcode zorgt namelijk voor de selectie van de bezorgers die het dichtst bij je in de buurt zitten. Slim, simpel en doeltreffend.