2 snacks restaurants gevonden in "harderwijk"

Original Pizza Company

(93)

Americaanse pizza, Shoarma, Spareribs

Min. € 10,00

30-45 min

GRATIS!

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

Fenix Ermelo

(30)

Kip, Pizza, Turks

Min. € 12,50

30-40 min

€ 2,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Friet en snacks nu ook bezorgd in Harderwijk

Even snel naar de snackbar is vanaf nu ook in Harderwijk verleden tijd. De krokantste frietjes en lekkere snacks kun je bij eteneneten.nl bestellen en laten bezorgen op elk adres in Harderwijk. Ook zo’n zin in een patatje oorlog met een kroket of een hamburger? Dan hoef je vanaf nu niet meer op de fiets of in de auto te stappen. En in plaats van de frituurpan gebruik je je smartphone of je laptop om frietjes te maken. Of beter gezegd: te bestellen en te láten maken! Met je postcode weet je namelijk in een handomdraai welke snackbars, cafetaria’s en frietkramen bij jou in Harderwijk maar al te graag jouw patat frites en je favoriete snacks langs komen brengen. De deelnemende zaken zie je bij eteneneten.nl in een oogopslag. Dat scheelt een heleboel zoekwerk! Online bestellen kan op elk tijdstip en vanaf ieder adres. Goudgele frietjes met mayonaise en een frikadel speciaal erbij of toch liever die bereklauw? Maak je keuze en nog geen uur later zit je te smullen van de lekkerste friet van Harderwijk en de verre omtrek. En omdat je van patat altijd dorst krijgt, laat je er meteen een lekker flesje fris of bier bij bezorgen. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Friet en snacks bezorgd in Ermelo

Ermelo ligt vlakbij de Ermelosche Heide. Vandaar dat Ermelo bekend is bij wandelaars, fietsers en rustzoekers. Maar Ermelo heeft ook een minder rustige kant. Het is een levendige, gezellige stad om te winkelen, te stappen en uit eten te gaan. Alleen heb je daar niet altijd tijd voor of zin in. Af en toe wil je lekker met je benen op tafel voor de televisie genieten van een patatje oorlog met je favoriete snack erbij. Bij eteneneten.nl ben je dan aan het juiste adres. Onze partners zijn namelijk snackbars en fritures die de knapperigste frietjes en de smakelijkste snacks bakken en vervolgens ook nog bij jou bezorgen! Geef je postcode in op eteneneten.nl en wij selecteren de alle snackbars, cafetaria’s, frietkramen en mobiele patatwagens – want die zijn er! - in Ermelo en in de buurt van Ermelo. Zo bestel je gemakkelijk en snel verse frietjes en iedere snack die je wilt. En als klap op de vuurpijl kun je er een blikje fris of bier gewoon bij bestellen. Daarmee is je bezorgmaaltijd helemaal compleet!

Frietjes, snacks en drinken bestellen

De kroket is typisch Nederlands, net als de bitterbal en de bereklauw. Geen wonder dat dat de meest verorberde snacks zijn in ons land. En het ziet er niet naar uit dat onze friet en kroket snel van het afhaalmenu zullen verdwijnen. Er is niets zo smakelijk na een bioscoop- of theaterbezoek dan een patatje met mayonaise en een krokante kroket. De snackpartners die bij eteneneten.nl zijn aangesloten bakken de lekkerste friet en beste frikadellen en kroketten bij jou in de buurt. Wist je dat ze die ook nog bij jou thuis of op je feestje komen bezorgen? Niet meer zelf de deur uit voor een snelle hap, vanaf nu bestel en betaal je gewoon online! Heb je zin in een bak Vlaamse frieten met echte Belgische mayonaise of wil je exclusieve garnalenkroketjes eten? Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is je postcode invullen en je ziet razendsnel waar je daarvoor terecht kunt. Frites en snacks bestel je zonder veel gedoe met vettige menukaarten en speurtochten naar wisselgeld. Je bestelt en betaalt je bezorgmaaltijd online en binnen een uur staat de bezorger voor je deur. Ongeacht waar je bent, met wie en op welk tijdstip. Bestellen bij eteneneten.nl is gemak, snelheid en vertrouwde kwaliteit. Daar staan we voor!

Betaalmogelijkheden voor je patatje met mayo

De betaalmogelijkheden die je bij eteneneten.nl geboden krijgt, zijn snel, simpel en bovenal: veilig. Je rekent je patatje met mayo gewoon online af met PayPal, Ideal of je creditcard. Zo verzeker je jezelf van betaalgemak en hoeft de bezorger van je maaltijd niet over straat met contant geld. Gaat je voorkeur toch uit naar cash betalen voor je snacks? Dan doen we daar uiteraard niet moeilijk over. De klant betaalt, dus de klant bepaalt!

Snel frites, snacks en een drankje bezorgd, thuis of op kantoor

Voor de bezorgtijd die eteneneten.nl aanhoudt, maakt het niet uit vanaf welk adres in Ermelo je je patat, snacks en eventueel een lekker drankje hebt besteld. In elke wijk van Ermelo en daarbuiten wordt je bezorgmaaltijd binnen een uur bezorgd.