1 shoarma restaurant gevonden in "harderwijk"

Fenix Ermelo

(30)

Kip, Pizza, Turks

Min. € 12,50

30-40 min

€ 2,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Shoarma, gyros of kebab bestellen in Harderwijk

Harderwijk is vanaf nu de ideale plek als je shoarma of döner kebab wilt laten bezorgen. Eteneneten.nl selecteert op basis van je postcode de shoarmazaken en grillrooms in en rond Harderwijk en daardoor ben je binnen een uurtje voorzien van een overheerlijke portie shoarma, döner kebab of Griekse gyros. Een pitabroodje met gegrild lamsvlees of kip smaakt altijd en overal, dus ook in Harderwijk. Heb je geen zin om zelf te kokerellen? Ben je gehaast of moet je overwerken? Geen nood! Eteneneten.nl heeft voor jou een groot aantal Oosterse grillrooms en shoarmazaken in haar assortiment die in Harderwijk en daarbuiten de shoarmaschotel van je keuze bij je thuis komen bezorgen. Hoe je het ook noemt, shoarma, gyros of kebab, eigenlijk betekent het allemaal hetzelfde: gegrild vlees van het spit geserveerd met een pritabroodje of een portie knapperige frietjes en een verse salade. Wil je zo’n smakelijk broodje shoarma met knoflooksaus bestellen voor thuis of bij je vrienden? Met een druk op de knop is dat, ook in Harderwijk, zo geregeld!

Shoarma met pita of friet in Harderwijk bezorgd

Harderwijk is op de eerste plaats bekend als de stad van het Dolfinarium. Maar Harderwijk is meer dan dat. In Harderwijk is het goed leven, werken en uitgaan. En daar hoort natuurlijk goed eten en drinken zeker bij! Een broodje shoarma scoren in een van de Harderwijkse grillrooms en shoarmazaken kan op ieder moment van de dag. Maar wist je dat je in Harderwijk nu ook je shoarma thuis kunt laten bezorgen? Dat is bij eteneneten.nl hebben we de beste en dichtstbijzijnde adressen van shoarmazaken, Griekse restaurants en grillrooms voor je paraat. Dus heb je hard gewerkt of hard gefeest, dan is een broodje shoarma nooit ver weg. En ben je echt hongerig? Laat dan eens zo’n megagrote shoarma kapsalon compleet met gesmolten kaas en friet bezorgen. Niet alleen heel voedzaam, maar ook ontzettend verslavend. Je bent gewaarschuwd!

Shoarma met knoflooksaus besteld en bezorgd

Gegrild lamsvlees of kip heet overal anders: in Israël noemen ze het shoarma, in Turkije döner kebab en in Griekenland zeggen ze gyros. Hoe je het ook noemt en welke variant je ook wilt eten, bij ons heb je je grilschotel snel besteld en bezorgd. Ons aanbod van bij eteneneten.nl aangemelde shoarmazaken en grillrooms is buitengewoon groot. Bovendien is de kwaliteit van de bezorgmaaltijden hoog. De mediterrane keuken biedt veel afwisseling waardoor je je eigen menu helemaal zelf samenstelt. Shoarma met alleen een pitabroodje en knoflooksaus of een Turkse döner kebab met verse groente en fris fruit, je kiest gewoon wat jij wilt eten en wat je erbij wilt drinken. Want ook frisdrank en bier bestel je simpel en snel bij eteneneten.nl. Geen poespas met menukaarten meer en het zoeken naar een parkeerplek is verleden tijd. Klinkt dat als muziek in je oren? Je smartphone, laptop of tablet en je postcode zijn de ingrediënten waarmee je razendsnel je shoarmaschotel en je blikje cola of bier hebt besteld en thuis bezorgd krijgt.

Het afrekenen van je broodje shoarma

Het afrekenen van je broodje shoarma of döner kapsalon gaat net zo simpel als het plaatsen van je bestelling. De online betaalmogelijkheden die we bieden zijn veilig en vertrouwd. Jij bepaalt of je wilt betalen met je creditcard, via PayPal of Ideal en binnen enkele seconden heb je je shoarmaschotel afgerekend. Bestelgemak, bestelgemak en bezorggemak, dat is eteneneten.nl. En wil je desondanks handje contant afrekenen? Dan is dat uiteraard altijd goed, want wie betaalt, die bepaalt. Simpel, toch?

Hoe snel heb ik mijn shoarma in huis?

Je postcode bepaalt welke restaurants en grillrooms onze site selecteert voor je. Dat wil zeggen dat het niet uitmaakt op welke locatie in Harderwijk jij je bevindt, de bezorgtijd is altijd hetzelfde. Ongeacht of je thuis, op je werk of bij vrienden bent, je bezorgmaaltijd wordt 30 tot 60 minuten later bij je afgeleverd. Supersnel, supergemakkelijk en supersmakelijk!