1 pizza restaurant gevonden in "harderwijk"

Fenix Ermelo

(30)

Kip, Pizza, Turks

Min. € 12,50

30-40 min

€ 2,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Pizza pronto bezorgd in en rond Harderwijk

Zo snel mogelijk een vers gebakken pizza laten bezorgen in Harderwijk en omgeving was nog nooit zo eenvoudig. Onze website eteneneten.nl maakt het bestellen van zo’n heerlijke Italiaanse pizza of pastaschotel vanaf nu namelijk ook mogelijk in en rond Harderwijk. De Italiaanse restaurants en pizzeria’s die zich bij ons concept aangesloten hebben, zie je in een oogopslag als je je postcode hebt ingetikt. Je kiest, bestelt en hoeft alleen nog maar even te wachten tot de pizzakoerier aan je voordeur verschijnt. De beste Italiaanse specialiteiten, al of niet voorzien van een koel drankje, bestel je nu ook in Harderwijk gewoon online. Pronto!

Pizza prosciutto of spaghetti bestellen in Harderwijk

Italiaans eten is geliefd bij jong en oud over de gehele wereld. Harderwijk vormt daarop geen uitzondering. Je kunt in Harderwijk niet alleen ontzettend lekker pizza of pasta eten in een van de gezellige ristorantes en pizzeria’s, maar je kunt je lievelingspizza nu ook gewoon laten bezorgen. Op elk adres in Harderwijk, thuis, bij vrienden of op je werk, voor een pizza prosciutto of een portie spaghetti bolognese hoef jij de deur niet meer uit. Niet zelf aan de slag met deeg en tomatenpuree? Geen zin om erop uit te gaan? Dan zit je bij eteneneten.nl goed. Of je nu houdt van de echte Italiaanse pizza di mama of meer van de gevulde ravioli, je bestelt het nu gewoon online. Jouw postcode zorgt ervoor dat wij alvast een selectie maken van de dichtstbijzijnde Italiaanse restaurants en pizzeria’s, waardoor jij je keuze snel kunt maken. De pizzakoerier kan je bovendien voorzien van je favoriete frisdrank of bier. Smakelijk eten!

Pasta, pizza en drinken bestellen

De beste Italiaan bij jou in de buurt vind je bij eteneneten.nl Met één druk op de knop zie welke bezorgers van pizza, pasta en meer bij jou in de buurt zitten. En wil je er een drankje of een ijsje bij bestellen? Ook dat maakt eteneneten.nl mogelijk! Ben je op je werk en ziet het er voorlopig niet naar uit dat je daar snel weg bent? Heb je een voetbalavondje gepland? Of wil je gewoon met je liefje op de bank genieten van een knapperige pizza? Voer je postcode in en maak je keuze uit een van de suggesties die eteneneten.nl je geeft. Bestellen en betalen doe je vervolgens zelf en binnen een oogwenk staat de pizzabezorger voor je neus. De Italiaanse keuken bij je thuisbezorgd dankzij eteneneten.nl! Een kleine insider tip van ons: laat de pizzakoerier gelijk zorgen voor het drinken bij je maaltijd. Zelfs het dessert kan hij voor je meenemen. Zo is je pizzabezorging helemaal compleet!

Pizza en pasta gemakkelijk betalen

Bestelgemak, bezorggemak en betaalgemak, daar staat eteneneten.nl voor. Je kiest, bestelt en betaalt je pizza online. Dat is niet alleen comfortabel en vertrouwd voor jou als klant, maar ook veilig voor de bezorger van de pizza. Maak gebruik van een van de betaalmogelijkheden die eteneneten.nl je biedt: PayPal, Ideal of creditcard of betaal cash on delivery. Dat laatste is uiteraard ook geen enkel probleem.

Pizza en pasta voor thuis of bij vrienden

Thuis in Harderwijk of bij vrienden in de buurt van Harderwijk, voor de bezorgtijd van de pizzamaaltijd maakt dat niets uit. De slimme postcodeselectie zorgt er namelijk voor dat je alleen die restaurants en pizzeria’s ziet die het dichtst bij jou in de buurt zijn. Dat betekent dat je pizza, pasta en salade in minder dan een uur bij je wordt bezorgd. Presto e pronto, zoals Italianen dat graag zien. Bestel nu en ervaar binnen zestig minuten de smaak van een overheerlijke vers gebakken pizza met de echte Italiaanse bodem!