3 bier restaurants gevonden in "harderwijk"
(93)

Americaanse pizza, Shoarma, Spareribs

Min. € 10,00

30-45 min

GRATIS!

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

(32)

Burgers, Kip, Spareribs

Min. € 10,00

30-45 min

GRATIS!

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

Fenix Ermelo

(30)

Kip, Pizza, Turks

Min. € 12,50

30-40 min

€ 2,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Frisdrank en bier bestellen in Harderwijk

Hard werken en hard feesten hebben iets gemeenschappelijk: je krijgt er honger en dorst van! Ben je in Harderwijk op zoek naar een bezorger van een pizza en een lekker biertje? Eteneneten.nl is vanaf nu ook actief in Harderwijk en omgeving. Via onze website kun je je favoriete maaltijd bestellen plus een koel pilsje. Je bepaalt wat je wil eten en drinken en met je postcode als basis kiest onze website de bezorgrestaurants in Harderwijk en daarbuiten die niet alleen de bezorgmaaltijd van je keuze bezorgen, maar iedere frisdrank en elk merk bier. Gewoon pils, alcoholvrije dranken en speciaal bier bestel je bij eteneneten.nl voortaan ook in Harderwijk of een plaats in de buurt. Geef ons je postcode en wij geven jou de bezorgers van alles wat je nodig hebt na een dag hard werken of een avondje stappen. Voor friet, snacks, pizza en bier hoef je ook in Harderwijk de deur niet meer uit!

Frisdrank, bier en ijs bestellen in Harderwijk

Wie Harderwijk zegt, zegt dolfijn. En dat klopt helemaal. Harderwijk is dol fijn om te wonen, te werken en te recreëren. Maar in Harderwijk houden ze ook van lekker eten en drinken. Je kunt er prima genieten van allerlei culinaire versnaperingen en verfrissingen. En die kun je nu ook in Harderwijk gewoon online bestellen en laten bezorgen. Je hebt namelijk, net als wij, niet altijd tijd om te koken en zin om de stad in te gaan om een biertje te pakken. Eteneneten.nl zorgt ervoor dat je nu ook, zonder boodschappen te doen, kunt genieten van een koel, blond schuimend biertje. Bier bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Voer je postcode in op eteneneten.nl en je ziet precies welke bezorgers in Harderwijk of omgeving bij ons zijn aangesloten. Ze brengen niet alleen iedere maaltijd die je wilt, maar ook ieder merk bier en allerlei soorten frisdrank. En wil je je bezorgmaaltijd afmaken met een romig ijsje, dan kan zelfs dat geregeld worden. Wij maken ook van bestellen en bezorgen in Harderwijk een feest!

Het laten bezorgen van bier en frisdrank

Eteneneten.nl maakt van het bestellen en laten bezorgen van bier en frisdrank heel eenvoudig. De Nederlandse dorst wordt al lang niet meer alleen in de kroeg of op het terras gelest met een koel glas bier. Thuis of bij vrienden kijken naar een voetbalwedstrijd? Dan bestel je toch zeker een grote portie snacks en bier voor iedereen bij eteneneten.nl? Op onze website hebben we een groot aantal horecazaken, snackbars en restaurants verzameld bij jou in de buurt. Wat je wilt eten maakt niet uit; pizza, patat, döner kebab, spare ribs, jij bent de baas. Bij eteneneten.nl maken we de keuze gemakkelijk voor je. Het enige dat jij nodig hebt is een internetverbinding en met je postcode regel je de rest. Plaats je bestelling en binnen een uur staat de bezorger op de stoep met jouw lievelingsgerecht vergezeld van bier, fris of een ijsje. Geniet ervan!

Het afrekenen van je bestelling

Wat je ook bestelt aan bier of frisdrank, je betaalt je bestelling bij eteneneten.nl digitaal of contant. Betaalgemak en service staan bij ons namelijk voorop. Betaal je middels PayPal, creditcard of Ideal dan is dat volkomen veilig en vertrouwd. Je voorkomt gedoe met wisselgeld en de bezorger hoeft niet met cash over straat. Wil je de bezorging van je maaltijd en de drank toch liever contant betalen? Dat vinden we uiteraard bij eteneneten.nl geen probleem. Jij betaalt, dus jij bepaalt!

Bier en frisdrank voor thuis of op je feestje

Zit je gezellig thuis of bij vrienden? Voor de bezorgtijd maakt dat bij eteneneten.nl niets uit. De bij ons aangesloten partners zijn in Harderwijk en de omgeving binnen een uur bij je met de bezorgmaaltijd en het bier van je keuze. Waar je ook bent! Bestellen bij eteneneten.nl dat is niet alleen gemakkelijk en lekker, maar ook supersnel.