1 snacks restaurant gevonden in "ermelo"

Fenix Ermelo

(30)

Kip, Pizza, Turks

Min. € 12,50

30-40 min

€ 2,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Patat frites en snacks bestellen in Ermelo

Patat frites en snacks hoef je in Ermelo niet meer zelf te halen. De lekkerste frietjes, frikadellen en bereklauwen heb je bij eteneneten.nl snel besteld en bezorgd, ook in Ermelo! Iedereen kent het wel; dat onbestemde knagende gevoel dat je hebt na een lange werkdag of na een avondje stappen. Honger!! Wij kennen dat gevoel maar al te goed. En waar heb je dan heel vaak zin in? Precies: een portie frietjes met mayonaise en een oer-Hollandse kroket. Nou, dan hebben we heel goed nieuws voor je. Je vindt op onze website de beste snackbars, frietkramen en cafetaria’s in Ermelo en omgeving op een rij. Een frikadel speciaal, kaassoufflé en een gehaktbal en een puntzak goudgeel gebakken patat; het wordt allemaal bij jou aan huis of op je werk bezorgd. Wil je weten welke snackbars, cafetaria’s en frietkramen in Ermelo en omgeving meedoen? Type dan je postcode in en je krijgt ze op een presenteerblaadje aangeboden. Bestellen en betalen is dan nog maar een kwestie van een paar minuten. Snel, simpel en gemakkelijk. Kleine tip: bestel er meteen een blikje fris of bier bij om je maaltijd af te maken!

Friet en snacks bezorgd in Ermelo

Ermelo ligt vlakbij de Ermelosche Heide. Vandaar dat Ermelo bekend is bij wandelaars, fietsers en rustzoekers. Maar Ermelo heeft ook een minder rustige kant. Het is een levendige, gezellige stad om te winkelen, te stappen en uit eten te gaan. Alleen heb je daar niet altijd tijd voor of zin in. Af en toe wil je lekker met je benen op tafel voor de televisie genieten van een patatje oorlog met je favoriete snack erbij. Bij eteneneten.nl ben je dan aan het juiste adres. Onze partners zijn namelijk snackbars en fritures die de knapperigste frietjes en de smakelijkste snacks bakken en vervolgens ook nog bij jou bezorgen! Geef je postcode in op eteneneten.nl en wij selecteren de alle snackbars, cafetaria’s, frietkramen en mobiele patatwagens – want die zijn er! - in Ermelo en in de buurt van Ermelo. Zo bestel je gemakkelijk en snel verse frietjes en iedere snack die je wilt. En als klap op de vuurpijl kun je er een blikje fris of bier gewoon bij bestellen. Daarmee is je bezorgmaaltijd helemaal compleet!

Frietjes, snacks en drinken bestellen

De kroket is typisch Nederlands, net als de bitterbal en de bereklauw. Geen wonder dat dat de meest verorberde snacks zijn in ons land. En het ziet er niet naar uit dat onze friet en kroket snel van het afhaalmenu zullen verdwijnen. Er is niets zo smakelijk na een bioscoop- of theaterbezoek dan een patatje met mayonaise en een krokante kroket. De snackpartners die bij eteneneten.nl zijn aangesloten bakken de lekkerste friet en beste frikadellen en kroketten bij jou in de buurt. Wist je dat ze die ook nog bij jou thuis of op je feestje komen bezorgen? Niet meer zelf de deur uit voor een snelle hap, vanaf nu bestel en betaal je gewoon online! Heb je zin in een bak Vlaamse frieten met echte Belgische mayonaise of wil je exclusieve garnalenkroketjes eten? Het enige dat je daarvoor hoeft te doen, is je postcode invullen en je ziet razendsnel waar je daarvoor terecht kunt. Frites en snacks bestel je zonder veel gedoe met vettige menukaarten en speurtochten naar wisselgeld. Je bestelt en betaalt je bezorgmaaltijd online en binnen een uur staat de bezorger voor je deur. Ongeacht waar je bent, met wie en op welk tijdstip. Bestellen bij eteneneten.nl is gemak, snelheid en vertrouwde kwaliteit. Daar staan we voor!

Betaalmogelijkheden voor je patatje met mayo

De betaalmogelijkheden die je bij eteneneten.nl geboden krijgt, zijn snel, simpel en bovenal: veilig. Je rekent je patatje met mayo gewoon online af met PayPal, Ideal of je creditcard. Zo verzeker je jezelf van betaalgemak en hoeft de bezorger van je maaltijd niet over straat met contant geld. Gaat je voorkeur toch uit naar cash betalen voor je snacks? Dan doen we daar uiteraard niet moeilijk over. De klant betaalt, dus de klant bepaalt!

Snel frites, snacks en een drankje bezorgd, thuis of op kantoor

Voor de bezorgtijd die eteneneten.nl aanhoudt, maakt het niet uit vanaf welk adres in Ermelo je je patat, snacks en eventueel een lekker drankje hebt besteld. In elke wijk van Ermelo en daarbuiten wordt je bezorgmaaltijd binnen een uur bezorgd.