1 shoarma restaurant gevonden in "ermelo"

Fenix Ermelo

(30)

Kip, Pizza, Turks

Min. € 12,50

30-40 min

€ 2,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Pita shoarma schotel bezorgd in Ermelo

In Israël noemen ze het shoarma, in Turkije döner kebab en in Griekenland zeggen ze gyros. En wat zeggen ze in Ermelo? Gewoon: lekker! Een pitabroodje gegrilld lamsvlees of kip gaat er op elk tijdstip van de dag of de nacht wel in. Eteneneten.nl maakt het je vanaf super gemakkelijk. Zo’n shoarmaschotel met sla en knoflooksaus kun je namelijk thuis of op je werk in Ermelo laten bezorgen. Diverse grillrooms, shoarmazaken en mediterrane restaurants in en rond Ermelo hebben zich op onze website aangemeld als bezorger van shoarma, döner, gyros of een van de andere exotische gerechten uit de mediterrane keuken. Jouw postcode bepaalt de selectie die we voor je maken, het enige dat jij hoeft te doen is kiezen wat je bij de shoarma wilt: een pitabroodje of een portie frietjes? Of allebei? Wat dacht je van een shoarmaschotel kapsalon? Ook die laat je bezorgen via eteneneten.nl!

Pitabroodje of shoarma kapsalon in Ermelo laten bezorgen

In Ermelo is het beschermde dorpsgezicht een van de trekpleisters voor toeristen en dagjesmensen. Maar ook voor wandelaars en fietsers heeft Ermelo alles te bieden: natuurschoon, rust en fraaie fietspaden. En als je uitgewandeld en gefietst bent, kun je in Ermelo overal terecht voor een hartige versnapering zoals een pitabroodje met geroosterd lamsvlees bij een van de shoarmazaken en grillrestaurants. Maar wist je dat je die shoarmaschotel ook gewoon kunt laten bezorgen in Ermelo? Kijk op eteneneten.nl wat je wilt eten en met je postcode is je bestelling in een mum van tijd geplaatst. Of je nu kiest voor een Turkse döner kebab met een frisse salade of een shoarmaschotel kapsalon met kip- of lamsvlees, gesmolten kaas en een van de sauzen uit het assortiment. Wij hebben dat in Ermelo en daarbuiten snel bij je bezorgd. Mogen we je een kleine tip geven? Bestel meteen je drankje, blikje fris of bier erbij en je bezorgmaaltijd is helemaal af!

Shoarmaschotel en gyros bestellen

Shoarma, gyros en döner kebab zijn drie varianten op hetzelfde thema: een zuurdesembroodje gevuld met gegrild lams- of kippenvlees. Meestal wordt daar sla en fruit bij geserveerd. Het aanbod van bij ons aangesloten shoarmazaken, kebabrestaurants en Griekse grillrooms is groot, vandaar dat wij de voorselectie al voor je uitgevoerd hebben. Jouw postcode is voldoende om in één oogopslag een overzicht te krijgen van alle mediterrane keukens bij jou in de buurt. Zo wordt het bestellen van een pita met shoarma en knoflooksaus of een Griekse grillschotel een kwestie van een paar minuten. Geen zoektochten naar menukaarten meer in je keukenla en geen gedoe met wisselgeld, dat is wel zo handig! Je bestelt online, betaalt online en de shoarma wordt in minder dan een uur bij je thuis, bij je vrienden of op je werk bezorgd.

Shoarma kapsalon en döner kebab betalen

Etenenten.nl houdt van eenvoud. Eenvoudig bestellen, betalen en bezorgen. Je kunt kiezen uit de gangbare digitale betaalmethodes zoals PayPal, creditcard en Ideal. Dat is handig voor jou en veilig voor de shoarmabezorger. Liever cash betalen voor je shoarma kapsalon? Ook dat kan natuurlijk. Jij betaalt, dus jij bepaalt!

Bezorgtijd van het shoarma menu

Het slimme zit hem in het feit dat je je keuze maakt met je postcode. Zo is de bezorgtijd op elk gewenst adres in Ermelo en omgeving hetzelfde. Je shoarmamenu, döner kebab en iedere andere grillspecialiteit worden overal in Ermelo in dertig tot zestig minuten bezorgd.