1 pizza restaurant gevonden in "ermelo"

Fenix Ermelo

(30)

Kip, Pizza, Turks

Min. € 12,50

30-40 min

€ 2,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Pizza besteld en bezorgd in Ermelo

Pizza, pasta en een salata mista bestellen in Ermelo? Zoek niet verder, want bij eteneneten.nl maken we het bestellen van een pizza of een Italiaanse pastaspecialiteit super simpel. We bieden je namelijk een groot aantal Italiaanse restaurants, pizzeria’s en andere eetgelegenheden met mediterrane lekkernijen in Ermelo en even daarbuiten. Zo hoef jij alleen maar te bedenken wat je wilt bestellen en wij selecteren de restaurants die jouw pizza in Ermelo bezorgen op basis van je postcode. Presto!

Pizza, pasta en meer bestellen in Ermelo

Ermelo is een aantrekkelijke stad om te recreëren, te wonen en te werken. En in Ermelo kun je bovendien erg lekker Italiaans eten. Ben je een liefhebber van echte Italiaanse pizza, met een dunne bodem en belegd met tomaat, kaas en ham? Of hou je van een gevuld exemplaar met een dikke bodem en belegd met gehakt en sla? In Ermelo kun je beide bestellen, net als de lekkerste vers bereide pasta en Italiaanse ravioli. Voor elke smaak het juiste gerecht, simpel besteld en snel geleverd. Een kleine tip van ons: maak je maaltijd compleet door meteen een koel drankje erbij te laten bezorgen. Je kunt kiezen uit diverse frisdranken en bier. Salute!

Pasta, pizza en salade bestellen

Italiaanse gerechten zijn ontzettend populair in de hele wereld. Ook wij Nederlanders staan in de rij als het gaat om een lekkere pizza of een van de andere typisch Italiaanse deegwaren. Eteneneten.nl heeft een selectie gemaakt uit de beste Italiaanse restaurants en pizzeria’s, zodat je je favoriete Italiaanse schotel snel en gemakkelijk kunt laten bezorgen. Waar je ook bent! Je voert je postcode in en even later kun je een keuze maken. Of je nu gaat voor een ovenverse, knapperige pizza of een smeuïge lasagne, het staat in minder dan een uur bij je op tafel. Niet meer zoeken naar een parkeerplaats en niet meer wachten tot een tafeltje vrij is bij de Italiaan. De Italiaan komt namelijk gewoon bij je thuis!

Je pizza en pasta afrekenen

We houden bij eteneneten.nl van gemak. Betaalgemak en bestelgemak. Betalen doe je, net als bestellen, online. Dat is bovendien een stuk veiliger voor de pizzakoerier. Je kunt gebruik maken van je creditcard, PayPal of Ideal, dat bepaal jij. Toch liever cash betalen? Dat is uiteraard geen enkel probleem.

Pizza, pasta, pronto in huis of op je werk

Ben je thuis in Ermelo of zit je op je werk? Voor onze bezorgers maakt dat niets uit. Doordat je de bezorger selecteert met je postcode, is die altijd dichtbij. Vandaar dat je bezorgmaaltijd in een uur bij je wordt aangeboden. Snel, simpel en smakelijk. Alleen het opeten moet je zelf doen!