2 turks restaurants gevonden in "apeldoorn"

De Olijftuin

(46)

Burgers, Kip, Shoarma

Min. € 10,00

30-45 min

€ 1,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

(4)

Kip, Spareribs, Turks

Min. € 12,50

30-45 min

€ 1,50

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Turkse pizza bestellen in Apeldoorn

Je wilt eens een anders? Wat dacht van een exotische Turkse pizza? Wil je zo’n Turkse pizza bestellen en je bevindt je in Apeldoorn? Dan ben je bij eteneneten.nl aan het goede adres! Diverse Turkse restaurants en eethuizen in Apeldoorn en omgeving hebben zich bij ons aangesloten. Ook Turkse pizza bestel je daardoor in Apeldoorn heel simpel: je vult je postcode in en in een oogopslag verschijnen op je beeldscherm alle Turkse pizzabezorgers bij jou in de buurt.

De beste Turkse pizza van Apeldoorn vind je op eteneneten.nl

Apeldoorn heeft een enorm aanbod aan toonaangevende Turkse en mediterrane restaurants en pizzeria’s. Behalve een groene, sfeervolle stad is Apeldoorn namelijk ook een culinaire stad. Heb je vandaag even geen zin of tijd om zelf de stad in te gaan, maar wil je wel lekker een Turkse pizza eten? Dat is zo geregeld. Bestel je Turkse pizza, kruidige pizza wrap of andere pizzasoort door eenvoudig je postcode in te tikken. Voor je het weet zit je aan een overheerlijke, vers gebakken, knapperige Turkse pizza.

Zo bestel je Turkse pizza

Bij eteneneten.nl kun je kiezen uit een lange lijst Turkse restaurants en eethuizen die elk hun eigen Turkse pizza specialiteiten voor je bereiden, maar die ook andere gerechten bezorgen. Het assortiment is groot en daarom kun je bij ons al je favoriete Turkse pizza selecteren zodat je snel en simpel de Turkse pizza van je keuze voor je neus hebt staan. Het enige dat je nodig hebt, is je tablet, je smartphone of je laptop en je postcode. De rest wijst zich vanzelf. Met een paar muisklikken bestel je de meest verse, overheerlijke Turkse pizza’s, wraps en pittige schotels in alle soorten en maten. Geen gedoe met menukaarten en wisselgeld, gewoon online bestellen en betalen!

Je Turkse pizza betalen

Je Turkse pizza afrekenen doe je meteen online bij je bestelling. Dat is een stuk veiliger voor jou en voor de pizza bezorger. Maak daarbij gebruik maken van je creditcard, PayPal of Ideal: snel, simpel en veilig.

Snel Turkse pizza in huis of op kantoor

Waar je ook bent in Apeldoorn als je je bestelling plaatst: je pizza wordt gegarandeerd binnen een uur bij je bezorgd.