2 snacks restaurants gevonden in "apeldoorn"

De Olijftuin

(46)

Burgers, Kip, Shoarma

Min. € 10,00

30-45 min

€ 1,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

(4)

Kip, Spareribs, Turks

Min. € 12,50

30-45 min

€ 1,50

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Frites en snacks bestellen in Apeldoorn

Ook in Apeldoorn kun je terecht voor de lekkerste friet, frikandel, kroket of andere snack. Op elk tijdstip van de dag of de nacht gaat zo’n patatje met mayo er wel in. Ben je aan het stappen geweest in Apeldoorn of heb je keihard gewerkt? Dan rammel je vast van de honger! Niets smaakt dan beter dan een frietje speciaal of een bereklauw met curry. Bij eteneneten.nl zijn we er ook dol op, vandaar dat je bij ons aan het goede adres bent voor de meest verse frites, bitterballen, viandellen of andere snacks. De beste snackbars, frietkramen en cafetaria’s zijn bij ons aangesloten. Zo wordt het voor jou een peulenschil om jouw favoriete snack en patat frites te bestellen. Een frikandel speciaal, gehaktstaaf of goulashkroket; je kunt ze allemaal in Apeldoorn en omgeving laten bezorgen. Het is doodeenvoudig: je vult je postcode in en even later zie je op je beeldscherm een keur aan snackbars, frietkramen, snack drive-inns, patatkramen in elke wijk van Apeldoorn of even daarbuiten.

Patat en snacks laten bezorgen in Apeldoorn

Apeldoorn heeft een groen hart, maar ook een culinair hart. In Apeldoorn kun je niet alleen naar hartenlust shoppen en uitgaan, lekker eten vind je er op elke straathoek. Heb je geen zin om zelf de stad in te gaan of de frituurpan uit je kast te halen? Dan is Apeldoorn ook jouw stad als het gaat om het afhalen van eten of het laten bezorgen ervan. Dat geldt ook voor de lekkerste verse friet en elke snack die je maar wenst. Of je nou trek hebt in een simpel patatje met mayo of dat je voor al je collega’s kroketten en kaassoufflés nodig hebt, bij ons heb je dat zo voor elkaar. Geef je postcode in op eteneneten.nl en wij selecteren de allerbeste snackbars, cafetaria’s, frietkramen en mobiele patatwagens in Apeldoorn en omgeving voor je.

Bestel je favoriete snacks

Naast Chinees is friet met een frikandel nog steeds favoriet in Nederland als het gaat om eten halen of bestellen. En dat zal ook nog wel een tijdje zo blijven! Wat is er lekkerder na een avondje theater of film dan een puntzak friet of een smeuïg kroketje met mosterd? Bij eteneneten.nl bieden we je de keuze uit een groot aantal snackbars, fritures, snack drive-inns en zelfs mobiele patatkramen in Nederland. Of je voorkeur nu uitgaat naar een ouderwetse puntzak Vlaamse friet met een flinke klodder mayonaise of naar een moderne snackbar met exclusieve snacks, bij eteneneten.nl hebben we het voor je in ons aanbod. Het enige dat jij nodig hebt, is je tablet, je smartphone of je laptop en je postcode. De rest gaat vanzelf. Een paar muisklikken of tikken op je smartphone en de lekkerste verse friet en smakelijke snack staat voor je het weet voor je neus te dampen. Vergeet de rompslomp met menu’s en wisselgeld. Bestellen en betalen doe je gewoon online. Dat is wel zo gemakkelijk en veilig.

Betaalmogelijkheden voor je patat

Alles kan online: het bestellen en het betalen van je patat frites met kroket is simpel en niet te vergeten veilig. De verschillende betaalmogelijkheden die eteneneten.nl je biedt, zijn niet alleen comfortabel maar ook volkomen veilig: creditcard, PayPal of Ideal.

Friets en snacks voor thuis of op kantoor

Vanaf welk adres in Apeldoorn je je bestelling plaatst, maakt niet uit. Jouw patat en snacks worden vers bereid en liggen binnen een uur bij jou op je bordje te dampen!