2 bier restaurants gevonden in "apeldoorn"

De Olijftuin

(46)

Burgers, Kip, Shoarma

Min. € 10,00

30-45 min

€ 1,00

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant

(4)

Kip, Spareribs, Turks

Min. € 12,50

30-45 min

€ 1,50

Afhalen: 15 min

Betaalwijze iDeal en Contant


Bier bestellen in Apeldoorn

Je bevindt je in Apeldoorn en hebt honger en dorst. Dan bestel je toch snel even je lievelingsgerecht, geen probleem! En je bezorgmaaltijd is niet compleet zonder een lekker pilsje erbij. Of je nou een knapperige pizza bestelt of een grote portie nasi met saté, een koud biertje maakt het af. Wil je graag bier bestellen in Apeldoorn? Bij eteneneten.nl kun je niet alleen terecht voor de lekkerste bezorgmaaltijden, maar ook voor alle soorten bier die je maar kunt bedenken. Voor gewoon pils of een speciaal biertje heb je niet meer nodig dan je postcode. Wij zorgen dan voor de rest! Bokbier, witbier of een pittig trappistenbiertje, wij bezorgen overal in Apeldoorn en omgeving. Jij voert je postcode in op onze website en even later zie je op je beeldscherm een keur aan bezorgers van allerhande soorten bier. Lekker koel of warm en smaakvol, de keuze in aan jou.

Bier bestellen in Apeldoorn

Apeldoorn is een aantrekkelijke stad voor shopping liefhebbers, kunstliefhebbers en liefhebbers van lekker eten en drinken. Apeldoorn biedt jou als bewoner, gast en als werknemer alles op het gebied van restaurants en cafés. Maar je hebt niet altijd tijd en zin om zelf de stad in te gaan om een biertje te pakken. In Apeldoorn hoeft dat echter geen belemmering te zijn: je bestelt gewoon waar je zin in hebt! Zo’n lonkend pilsje met een uitnodigende schuimkraag krijg je via eteneneten.nl gewoon aan je voordeur gebracht. Hoe cool is dat? Kies je voor een normaal Nederlands merk bier of wil je een exotisch biertje voor bij je Mexicaanse spare ribs, het maakt allemaal niet uit. Je vult je postcode in op onze website en wij geven je een compleet overzicht van de adressen waar jij het bier van jouw gading kunt bestellen en laten bezorgen. In heel Apeldoorn en daarbuiten!

Bier laten bezorgen

Bier is al lang niet meer een standaard goudgeel gebrouwen drank die alleen in de kroeg gedronken wordt. Het aanbod aan speciale bieren en exotische merken is gigantisch. Van licht en koel, tot zwaar en lauw, iedere bierdrinker heeft zijn eigen favoriete bier. En bier wordt steeds populairder in Nederland. Wil je lekker thuis of bij vrienden genieten van je lievelingsbier? Dat was nog nooit zo eenvoudig als nu. Bij eteneneten.nl hebben wij een enorme keuze uit een groot aantal bezorgers van bier. Jouw voorkeur maakt daarbij niet uit en ook niet wat je erbij wilt eten: frietjes, een broodje, frisse salade, jij mag het zeggen. Bij eteneneten.nl maken we de keuze gemakkelijk voor je. Het enige dat jij hoeft te doen is je postcode ingeven op je tablet, je smartphone of je laptop. De rest wijst zich vanzelf. Een paar muisklikken later is je bestelling geplaatst en kun je je verheugen op zo’n glanzende stapel spare ribs, vergezeld van een verkoelend, smakelijk pilsje. Ook thuis of bij vrienden kun je nu genieten van een lekker glaasje bier. Je bestelt en betaalt gewoon online. Dat is niet alleen betaalgemak, maar ook veilig en snel!

Betalen voor je bier bestelling

Je bestelt en betaalt bij eteneneten.nl gewoonweg digitaal. Met je computer of je telefoon wordt het laten bezorgen van bier een fluitje van een cent. Bovendien waarborgt het de veiligheid van zowel jou als klant, als van de bezorger van je bier. Je kunt bij ons betalen met je creditcard, via PayPal of Ideal.

Bier voor thuis of op je feestje nodig?

Waar vandaan je je bestelling in Apeldoorn ook plaatst: je bier wordt in de hele stad en de wijde omgeving binnen een uurtje bij je aangeboden. Proost!